Condicions generals

1. PARTS I ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

(des d’ara també les Condicions Generals o CGC):


D’una part, el proveïdor dels productes GAROLA MODA INTERIOR C.B. (d’ara en endavant també el prestador), amb domicili social a  calle Galanes 46, bajos, 43201 reus, (Tarragona), N.I.F. E55591416, telèfon d’atenció al client 669876115, i mail: garolareus@gmail.com, sent titular del lloc web  www.garola.es, exposa el document contractual que regirà la contractació de productes a través del lloc web ressenyat.


I de l’altra, l’Usuari – Client  (des d’ara l’usuari), registrat en el lloc web mitjançant un nom d’usuari i contrasenya, sobre els que té responsabilitat plena d’ús i custòdia, sent responsable de la veracitat de les dades personals facilitades al prestador.


AMBDÓS ACCEPTEN el present document que comporta que l’usuari:

  1. Ha llegit, entén i comprèn el aquí exposat.
  2. Que és una persona major d’edat i amb capacitat suficient per a contractar.
  3. Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.
  4. Que ha llegit i accepta les presents condicions generals de compra des del moment que adquireixi qualsevol producte ofert.


Aquest document pot ser imprès i emmagatzemat pels usuaris.

El prestador posa a disposició d’aquests l’adreça d’e-mail  garolareus@gmail.com per a què plantegin qualsevol dubte sobre aquestes condicions.

Les presents condicions tindran un període de validesa indefinit i seran aplicables a totes les contractacions realitzades a través del lloc web www.garola.es del prestador.

El prestador es reserva el dret de modificar unilateralment aquestes condicions generals, sense que això pugui afectar als béns o promocions que van ser adquirits prèviament a la modificació, amb el fi de millorar els productes oferts. En tot cas, abans de comprar els productes han de consultar-se aquestes condicions generals.

És aconsellable que guardi una còpia de les dades contingudes en els productes comprats.

GAROLA MODA INTERIOR C.B.no es responsabilitza de qualsevol pèrdua de dades, arxius o de qualsevol dany que resultés d’un fallada de còpia de seguretat per part de l‘usuari de les dades contingudes en els productes adquirits tals com targetes de memòria.

GAROLA MODA INTERIOR C.B. no es fa responsable de les conseqüències que poguessin resultar d’una utilització inadequada dels productes a la venda al web.

La responsabilitat civil de GAROLA MODA INTERIOR C.B. pels productes subministrats queda limitada a l’import dels mateixos, l’usuari renuncia a reclamar qualsevol responsabilitat a GAROLA MODA INTERIOR C.B.  per qualsevol concepte en qualsevol cas d’insatisfacció dels productes adquirits al web  www.garola.es, així com a possibles fallades, lentitud d’accés o errors en l’accés al web, incloent-se pèrdues de dades o altre tipus d’informació que pogués existir a l’ordinador o xarxa de l’usuari que accedeixi al web.

GAROLA MODA INTERIOR C.B. és una empresa especialitzada en la venta a distància de productes de mola GAROLA MODA INTERIOR C.B. ven els seus productes a distància per Internet a través de la seva pàgina web i/o per telèfon. GAROLA MODA INTERIOR C.B.  posseix/no posseeix cap botiga/posseeix la botiga física a Carrer de les Galanes 46 de Reus (43201 Tarragona) per a la venta dels seus productes.  

 

En cas de devolució o canvi, disposaràs de 15 dies naturals un cop rebut el producte .

Si la teva comanda és un regal, simplement facilita’ns el número de pedido.

A no ser que hi hagi un defecte de fabricació o bé ens hàgim equivocat en el producte ,no ens farem càrrec dels costos d’enviament, tant en la devolució com l’adquisició del nou producte, en cas de canvi. (5,00€+5,00€)

Si ha estat un error nostre, envia’ns un correu a info@garola.es , i ens posarem amb contacte amb tu per a dir-te com procedir. En aquest cas, ens encarreguem nosaltres de pagar les despeses d’enviament.

El producte a retornar o a canviar ha d’estar en perfecte estat i amb totes les etiquetes corresponents. Un cop observem  això, tindreu dues opcions:

OPCIÓ CANVI:

Us farem un abonament amb el valor dels productes retornats per a que pogueu gastar a la nostra tenda on-line

OPCIÓ DEVOLUCIÓ:

 Se us retornaran els diners del teu producte menys els 5,00€ de les despeses de transport en el retorn del mateix , un cop l’hàgim rebut a la botiga.

 

Cercador

Utilitza el nostre cercador per trobar el teu producte. És ràpid i senzill de fer servir!