Sostenidor BLANCA Selene

Sostenidor Blanca (de la casa Selene) és un sostenidor exquisitament dissenyat per a les dones que busquen comoditat, estil i una ajust perfecte. Amb les seves característiques innovadores i una gamma de colors elegants com el blanc, terra i negre, aquest sostenidor és ideal per a les dones amb una talla de copa C i una talla de 95 a 115.

Les copes de cobertura completa del Blanca ofereixen una forma suau i natural al pit, donant un suport òptim i realçant la figura femenina. El teixit suau i transpirable proporciona una sensació agradable a la pell, mantenint-la fresca durant tot el dia. A més, el sostenidor Blanca incorpora aros de suport per a una elevació addicional i un ajust perfecte.

Una de les característiques destacades d’aquest model és la banda inferior ampla i elàstica, que ofereix un suport excel·lent i evita que el sostenidor es mogui durant el seu ús. Això proporciona una sensació de seguretat i comoditat. Les tiretes ajustables i acolxades permeten adaptar el sostenidor a la preferència de cada dona i proporcionar un confort personalitzat.

La casa Selene és reconeguda per la seva excel·lència en la qualitat i l’atenció als detalls. El model Blanca no és una excepció. Està confeccionat amb materials de primera qualitat i acabats impecables per garantir la seva durabilitat i resistència. A més, el Blanca presenta un disseny elegant amb detalls subtils de punt de ganxet al voltant de les copes, que afegeixen un toc de sensualitat i sofisticació.

Aquest sostenidor està disponible en una ampla gamma de talles, des de la 95 fins a la 115, per garantir un ajust perfecte per a cada dona. Els colors blanc, terra i negre ofereixen opcions versàtils per adaptar-se a diferents estils i preferències.

En resum, el sostenidor Blanca de la casa Selene és una elecció perfecta per a les dones amb una talla de copa C i una talla de 95 a 115 que busquen un sostenidor còmode, elegant i de qualitat excepcional. Amb el seu disseny cuidat, materials de primera qualitat i atenció als detalls, el Blanca segurament serà una peça destacada en el teu armari de roba íntima.

Pregunta’ns si tens algun dubte al respecte.

Talles:

95 100 105 110 115

Colors:

Blanc Negre Terra

Vols saber més informació sobre aquest producte?
Contacte amb nosaltres

Productes relacionats

Cercador

Utilitza el nostre cercador per trobar el teu producte. És ràpid i senzill de fer servir!

Demanar informació sobre aquest producte