Sostenidor CAPRI Selene

El sostenidor Capri de la marca Selene és una peça de roba íntima que combina estil, comoditat i un ajust perfecte. Disponible en una àmplia gamma de colors, incloent el blanc, el negre i el terra, aquest sostenidor és ideal per a les dones amb una talla de 80 a 100.

Les copes de cobertura completa del sostenidor Capri proporcionen un suport òptim i realcen la forma natural del pit. Estan fabricades amb un teixit suau i transpirable que manté la pell fresca i còmoda durant tot el dia. A més, les copes tenen aros de suport que ofereixen una elevació addicional per a una figura més realçada i femenina.

La banda inferior ampla i elàstica del Capri ofereix un ajust perfecte i un suport excel·lent. Aquesta banda ajuda a evitar que el sostenidor es mogui durant el seu ús, proporcionant una sensació de seguretat i confort. Les tiretes ajustables permeten adaptar el sostenidor a la preferència de cada dona, oferint un ajust personalitzat i una comoditat òptima.

La marca Selene és coneguda per la seva qualitat excepcional i atenció als detalls. El sostenidor Capri no és una excepció. Està confeccionat amb materials de primera qualitat i acabats impecables per garantir la seva durabilitat i resistència. A més, el Capri presenta un disseny elegant amb detalls subtils i sofisticats.

Amb una àmplia gamma de talles, des de la 80 fins a la 100, el sostenidor Capri ofereix un ajust perfecte per a cada dona. Els colors blanc, negre i terra proporcionen opcions versàtils per a diferents estils i preferències.

En resum, el sostenidor Capri de la marca Selene és una excel·lent opció per a les dones amb una talla de 80 a 100 que busquen un sostenidor estilós, còmode i de qualitat. Amb el seu disseny cuidat, materials de primera qualitat i ajust personalitzat, el Capri segurament es convertirà en una peça imprescindible en el teu armari de roba íntima.

Pregunta’ns si tens algun dubte al respecte.

Talles:

80 85 90 95 100

Colors:

Blanc Negre Terra

Vols saber més informació sobre aquest producte?
Contacte amb nosaltres

Productes relacionats

Cercador

Utilitza el nostre cercador per trobar el teu producte. És ràpid i senzill de fer servir!

Demanar informació sobre aquest producte