Sostenidor CARICIA Selene

El model de sostenidor Caricia de la marca Selene, en la seva versió de copa C i amb funció protèsica, és una opció excepcional per a les dones que busquen un sostenidor que combini la comoditat, l’estil i l’adaptabilitat a les seves necessitats específiques. Disponible en un elegant color terra i amb una àmplia gamma de talles que van des de la 90 fins a la 115, aquest sostenidor és perfecte per a aquelles dones que han passat per una mastectomia o que utilitzen pròtesis mamàries.

Les copes del sostenidor Caricia estan dissenyades amb cura per acomodar pròtesis mamàries i proporcionar un ajust adequat i un suport òptim. El teixit suau i transpirable ofereix una sensació agradable a la pell, mentre que la forma de copa completa proporciona una cobertura completa i una forma suau i natural.

La banda inferior ampla i elàstica del Caricia ofereix un ajust perfecte i un suport excel·lent per a les pròtesis mamàries. Aquesta banda manté el sostenidor en el lloc adequat i proporciona una sensació de seguretat i confiança. Les tiretes són ajustables per a una adaptabilitat personalitzada i acolxades per a una comoditat òptima.

La marca Selene és coneguda per la seva excel·lència en la qualitat i la seva atenció als detalls. El sostenidor Caricia no és una excepció. Està confeccionat amb materials de primera qualitat i acabats impecables per a una durabilitat i resistència duradores. Cada detall està dissenyat amb cura per a aportar una sensació de suavitat i comoditat a les dones que utilitzen pròtesis mamàries.

El color terra del sostenidor Caricia és una opció elegant i versàtil que s’adapta a diferents estils i preferències. Aquest color càlid i sofisticat permet a les dones sentir-se segures i belles mentre porten el seu sostenidor.

En resum, el model de sostenidor Caricia de la marca Selene, en la seva versió de copa C i amb funció protèsica, és una elecció perfecta per a les dones que busquen un sostenidor còmode, elegant i adaptat a les seves necessitats post-mastectomia. Amb la seva atenció als detalls, materials de primera qualitat i ajustament excepcional, el Caricia garantirà que les dones es sentin segures, belles i còmodes mentre porten pròtesis mamàries. És un testimoni de la dedicació de Selene per a oferir productes de qualitat que compleixin amb les expectatives i les necessitats específiques de cada dona.

Pregunta’ns si tens algun dubte al respecte.

Talles:

90 95 100 105 110 115

Colors:

Terra

Vols saber més informació sobre aquest producte?
Contacte amb nosaltres

Productes relacionats

Cercador

Utilitza el nostre cercador per trobar el teu producte. És ràpid i senzill de fer servir!

Demanar informació sobre aquest producte